Underdog kurucusu tarafından "hoş olmayan haber" olarak nitelendirilen bir duyuru yaptı. Görünen o ki, şirket fantasy sports işini tahmini piyasalar lehine yedi eyalette kapatıyor. Bu, belirli eyaletlerde tahmini piyasaların yasallığı konusundaki devam eden bir çatışmanın ortasında gerçekleşiyor.
Underdog Yedi Eyalette Drafts Teklifini Durdurdu
Duyuru, şirketin kurucusu ve genel müdürü Jeremy Levine tarafından yapılmıştır ve şirketin NFL sezonunun başlangıcında Drafts'ı kapatacağını doğrulamıştır. Ona göre yedi eyalet etkilenecektir. Bunlar şu şekildedir:
- Massachusetts
- Maryland
- Michigan
- Mississippi
- New Jersey
- Pennsylvania
- Ohio
Levine, gönderilen drafts'ların çözümleneceğini, ancak bu eyaletlerdeki oyuncuların artık yenilerine giremeyeceğini açıklıştır. CFTC tarafından düzenlenen ürünlerin yasallığından etkilenen tüm Drafts hayranlarından özür dilemiştir.
Levine, kapatmanın nedenini, CFTC tarafından düzenlenen ürünleri sunacak şirketlerin söz konusu eyaletlerde fantasy sports sunmasına izin verilmediğini açıklamıştır. Levine, ekibinin seçim yapmak istemediğini, ancak yine de bunu yapmak zorunda kaldığını söylemiştir.
Levine, Drafts'ın Bir Gün Geri Dönebileceğini Ima Ediyor
Levine'in açıklamaları, tahmini piyasaların Underdog'un işi için giderek daha önemli bir ürün olduğunu ortaya koymaktadır. Ekibinin yedi eyalette fantasy sports'ı tutabilmesi için tahmini piyasalar işinden vazgeçebileceğini açıklamıştır. Sonunda, ekibi tahmini piyasaları önceliklendirmeye karar vermiştir.
Çok kötü. Drafts'ı seviyorum. Piyasaya sürdüğümüz ilk oyundu ve Underdog'un oluşturulmasında büyük bir rol oynadı. Diğer tekliflerimiz kadar kullanım oranı yakalamasa da, hala onları çok önemsiyoruz. Ve Drafts topluluğuna karşı sorumluluk almakta başarısız olabileceğimiz ve en fazla müşteriyi en iyi deneyimle sunamamakta başarısız olacağımız için üzülüyorum.
Jeremy Levine, kurucu & CEO, Underdog
Ancak Levine'in ekibinin Drafts'ı daha fazla müşteriye geri getirme konusunda "bazı fikirleri" olduğunu ima ettiğinden, her şey kötü değildir. Ancak, "henüz herhangi bir şeye bağlanmak için çok erken" olduğunu da söylemiştir.
Optimistim ve kesinlikle deneyeceğiz. Ama o zamana kadar, Özür dilerim demekten başka söyleyebileceğim bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Jeremy Levine, kurucu & CEO, Underdog
Bu yılın başlarında, Underdog, Aristotle Exchange DCM ve Aristotle Exchange DCO'yu satın aldı ve bu da tahmini piyasalar alanına girişini sağladı. O zamandan beri, şirket sektöre karşı olumlu olmuş ve varlığını istikrarlı bir şekilde genişletmiştir.