Cuma günü! Nihayet hafta sonu geldi. Bazıları college football'un 1. Haftası için hazırlanırken, bazılarımız hala uzun vuruşlar için stres yaşayacağız.
Fazla uzatmadan, bu gece MLB maçları için benim favorilerim home run props ve tahminleri, Carter Jensen ve Jac Caglianone tarafından öne çıkarılmıştır.
Cuma, 4 Eylül için benim favorilerim MLB picks.
Bugün için MLB home run props
Polymarket olasılıklarını anlamak için yardım için, lütfen bkz. odds calculator.
| HR vuracak oyuncu | Şans |
|---|---|
| Carter Jensen | 18% |
| Jac Caglianone | 19% |
Home run tahmini: Carter Jensen (20%)
Kansas City Royals, Toronto Blue Jays sağ kollu hızlandırıcısı Jameson Taillon'a karşı çok ilginç bir durumda. Taillon, bu akşam Batters-Box'ın güncel sezon veri setinde en düşük puanlı pitcher. Aynı veri setinde, Carter Jensen üçüncü en yüksek eşleşme derecelendirmesine sahip, sadece Houston Astros güç oyuncusu Yordan Alvarez ve takım arkadaşı Jac Caglianone'den sonra.
Jensen son 10 maçında beyzbolda harika bir performans gösteriyor, .914 SLG ve .543 ISO ile birlikte %63 hard-hit oranı ve %22.2 barrel oranı gösteriyor.
Taillon, son 60 solak atıcıya karşı %14.3 barrel oranı ve %71.4 elevation oranı vermiştir. Bu atıcılar ayrıca .360 xBA, .597 xSLG ve .388 xwOBA'ya sahiptir.
Tüm Royals lineup'ı Jensen etrafında hareket halindeyken, home run potansiyeli daha da artar.
Bunu %25'e çek.
- Zaman: 20:10 ET
- Nerede izlenir: ROYL, Sportsnet
Home run tahmini: Jac Caglianone (23%)
Hangi Royal'un daha iyi bir konumda olduğunu belirlemek benim için neredeyse imkansızdı, bu yüzden Carter Jensen ve Jac Caglianone'un ikisini de aldım.
Royals'ın genç power hitter'ları bugün en yüksek matchup derecelendirmelerinden birine sahipken, Taillon'ın pitch mix'inin neredeyse %100'ünü kapsıyor. Bu sezon Batters-Box'ta 30 elite rating üzerinden Caglianone, zamanın %22'sinde saha dışına çıkmış.
Büyük adamın son 10 maçında .512 SLG ve .186 ISO'su vardır, %50 hard-hit rate ve %10 barrel rate oluşturuyor.
Kansas City Royals'ın tüm lineup'ı harika bir konumda, Jensen ve Caglianone en çok öne çıkan ikisi.
Bunu %25'e düşür.
- Zaman: 20:10 ET
- Nerede izlenebilir: ROYL, Sportsnet
Colby Marchio'nun 2026 Şeffaflık Kaydı
- HR picks: 120-407, +26.6 units